SNAM & IP

IP Italiana Petroli и Snam нови метан станции в Италия

SNAM (най-голямото газоразпределително дружество в Италия) и IP Italiana Petroli постигнаха споразумение, насочено към изграждането на 26 нови метан станции, които ще бъдат отворени поетапно в цяла Италия.

Новите метан станции са част от първата фаза на реализация на рамковото споразумение, подписано през 2018 г. между IP Italiana Petroli и SNAM за изграждане на 200 нови метан станции в Италия. Инициативата е част от ангажимента на двете компании за насърчаване на устойчива мобилност.

Това е важно развитие на дистрибуторската мрежа на IP Italiana Petroli в Италия, в синхрон с визията на компанията за развитие на бензиностанциите на веригата, като една точка за продажба на всички видове горива – от дизелово гориво до бензин, от газ до електричество. Това ще е точка за продажба, която обединява множество услуги за клиентите и която допълва доброто разпределение на бензиностанциите на територията на Италия. Новите LNG станции допълват 46-те метан станции, които вече съществуват в мрежата на IP Italiana Petroli.

Scroll to Top