IP награждава студентите

На 15 юли 2021 г. в Рим бяха наградени 14-те студенти от курса „Стратегии за международни пазари“ на Икономическия факултет, които през май миналата година се съревноваваха в състезание за създаване на рекламна кампания за все по-устойчива мобилност благодарение на Optimo , горивото на IP Italiana Petroli, което допринася за намаляване на разхода и въздействието върху околната среда чрез подобряване на работата на двигателя..

В присъствието на Уго Бракети Перети, президент на IP Italiana Petroli и Даниеле Бандиера, управляващ директор на IP и част от топ мениджмънтa на компанията, победителите и подгласниците в конкурса представиха своите проекти за създаване на иновативна и оригинална маркетингова кампания за IP Italiana Petroli. Церемонията по награждаването се проведе в навечерието на старта на новата кампания OPTIMO във всички основни италиански медии.

В състезанието участваха около тридесет студенти, разделени в 7 групи, от курса координиран от професор Силвио Кардинали, организатор на състезанието заедно с Moretti Comunicazione. За победителите, в допълнение към награда във ваучери за гориво за да изпробват Optimo, IP организира ден за обучение, за да могат участниците в конкурса да научат повече за функционирането на някои фирмени отдели.

Взаимодействието между университета и бизнеса доближава младите хора до работната среда и повишава техните умения, подготвяйки ги за бъдещи професионални предизвикателства. Това е контекстът на сътрудничеството между IP Gruppo API, която има своите корени в региона на Марке, и Политехническия Университет в Марке с цел изграждане на по-широк проект за сътрудничество.

Scroll to Top