IP SILIS AA 2

БЕНТОНИТОВА ГРЕС НЕТОПИМА

Висококачествени пластични смазки, за употреба при високи работни температури, класифицирани като „нетопими”.
Гресите от серията IP SILIS AA са синтезирани от минерална парафинова база, дълбокорафинирана чрез разтворители, с висок вискозен индекс V.I. (Viscosity Index) и сгъстител от неорганичен тип (Бентонит). Присъствието на антикорозионни и антиоксидантни пакети присадки гарантират устойчивост на оксидация при високи работни температури и удължен експлоатационен период. Тези продукти са особено подходящи за високотемпературни приложения в системи с централно гресиране оборудвани с електрически или ръчни помпи за подаване, работещи при различна честота на гресиране.

Висококачествени пластични смазки, за употреба при високи работни температури, класифицирани като „нетопими”.
Гресите от серията IP SILIS AA са синтезирани от минерална парафинова база, дълбокорафинирана чрез разтворители, с висок вискозен индекс V.I. (Viscosity Index) и сгъстител от неорганичен тип (Бентонит).

Бентонитова грес NLGI-2

IP SILIS AA 2

Гресите от серията IP SILIS AA са предназначени за обща употреба в техника и изпълнителни възли работещи при повишени температури и там където е необходима абсолютна гаранция за смазване :

  • Препоръчват се за употреба в плъзгащи и търкалящи лагери с малки и големи размери (като лагери на конвейри в пещи, вентилатори и др.)
  • Продуктът е специално разработен за смазване в ролкови конвейри за непрекъснато леене в стоманодобивната промишленост.
  • Лагери на електродвигатели работещи при температури до 150°C.
  • Сферични лагери, карета, кардани и др.

Спецификации:

  • NLGI-2

Одобрения:

  • ISO – L – XBGDA 2
Нетопима бентонитова грес IP SILIS AA 2
Scroll to Top