IP Athesia PGX 0

ЛИТИЕВА EP 0 ГРЕС

Гресите от серията IP Athesia PGX са особенно подходящи за употреба в автомобилни и индустриални приложения, където компонентите са подложени на високи натоварвания и оперират при тежки експлоатационни условия и изрично се изисква употреба на греси с E.P. (Extreme Pressure) свойства вместо обикновенни греси, които от своя страна не са в състояние да контролират износването на триещите се повърхности в приемливи граници.

Гресите от серията IP Athesia PGX са особенно подходящи за употреба в автомобилни и индустриални приложения, където компонентите са подложени на високи натоварвания и оперират при тежки експлоатационни условия и изрично се изисква употреба на греси с E.P. (Extreme Pressure) свойства вместо обикновенни греси.

Литиева ЕP грес NLGI-0

IP Athesia PGX 0

Гресите са разработени за употреба в транспортна, индустриална и промишлена техника, в минна и кариeрна техника, в селскостопански и строителни машини и са подходящи за използване там, където се изискват греси с EP присадки, а именно:
  • В картерни зъбни предавки (цилиндрични, конични, спираловидни) където производителят е предвидил смазване с грес или в случаите когато употребата на течен смазочен продукт (масло) води до голяма консумация на масло по време на работа (течове от уплътненията).
  • Във всички видове системи за централно смазване оборудвани на транспортна, строителна или индустриална техника изискващи полутечна грес, която благодарение на ниския си вискозитет, функционира безпроблемно при ниски температури дори и при най-дългите тръбопроводи с малки диаметри на гресиращата система.

Спецификации:

  • NLGI-0

Одобрения:

  • ISO – L – XBDDDB 0
  • DIN KP0N-20
Литиева EP грес IP Athesia PGX 0
Scroll to Top