IP MIX PLUS 2

МИНЕРАЛНО ДВУТАКТОВО МАСЛО

Качествен смазочен продукт на минерална основа, с много ниско съдържание на пепел, формулиран за всички съвременни 2-тактови бензинови двигатели със средно висока мощност, мотопеди, мотоциклети и скутери, работещи в най-тежките експлоатационни условия и подложени на променливи топлинни натоварвания. Да се използва смесен с бензин в процентите, определени от Производителите.

Качествен смазочен продукт на минерална основа, с много ниско съдържание на пепел, формулиран за всички съвременни 2-тактови бензинови двигатели със средно висока мощност, мотопеди, мотоциклети и скутери, работещи в най-тежките експлоатационни условия и подложени на променливи топлинни натоварвания.

Двутактово масло за мотори и скутери

IP MIX PLUS 2

IP Mix Plus 2 е формулиран за използване в съвременни двутактови бензинови двигатели, с отделно смазване или на двутактови двигатели с директно смазване (чрез смесване) на съвременни мотоциклети и скутери. Обогатяването на смазочния продукт с добавки го прави особено подходящ за двигатели с много висока степен на компресия, високооборотни, подложени на тежки експлоатационни условия, където триенето на движещите се части достига високи стойности: кросови мотори, мотори за трайл, картинги и др.
Може да се използва и предварително разреден за да се постигне подходящ вискозитет, за употреба в системи с отделно смазване и за бързо и пълно смесване с бензин.
Препоръчва се за двигатели с висока мощност, с въздушно или водно охлаждане.

Спецификации:

  • API TC
  • ISO L-EGD

Одобрения:

  • JASO FD
Двутактово масло минерално IP Mix Plus 2 бутилка 1 литър
Scroll to Top