За нас

Основани 1933 година

Маслата с марка IP Italiana Petroli са разработени на минерална или синтетична база с пакет присадки от последно поколение, които гарантират максимална защита срещу износване както в съвременните дизелови и бензинови двигатели, така и в по-старите мотори, работещи в най-тежките експлоатационни режими и сурови климатични условия.

Продуктовата гама масла за тежконатоварени дизелови двигатели е разработена, за да задоволи изискванията на най-големите европейски и американски производители на тежкотоварни камиони, автобуси, селскостопанска, строителна (земекопна), минна и кариерна техника.

Производствената линия на индустриалните масла и греси позволява постигане на отлични резултати при употреба във всички видове индустриални съоръжения, техника и машини, като напълно покрива и превъзхожда стандартите, определени от най-големите производители на индустриално оборудване.

Екипът на Трейдекспрес-Л Lubricants Depot

Хората

Защо ще се доверите на нашите масла и греси ?

Имаме страхотен екип с огромен опит, всеки в областта си. Само истинските професионалисти могат да изпълнят всички Ваши изисквания като влагат техният опит и знания в производството на нашите масла, греси и антифризи, които ще смазват и защитават Вашите камиони, багери, трактори и индустриални хидравлични системи дълги години като едновременно с това и гарантират безпроблемната работа на Вашето оборудване намалявайки драстично прекъсванията за ремонти.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ако имате нужда от доверен патньор и сигурен доставчик на масла за Вашия бизнес ние ще отговорим на Вашите очаквания

Scroll to Top